• смяна на обков за пвц дограма

Смяна на обков за ПВЦ Дограма в София

Затрудненото отваряне и затваряне на прозорците, често се дължи на амортизацията на обкова. При такъв сценарии потребителите имат вариант да изберат ремонт, който включва реглаж на механизма или пълна смяна на обкова. Ние можем да ви предложим и двете възможности, така че ако изпитвате затруднения, не се колебайте да се възползвате от нашите услуги.

Обковът е съставен от няколко части – дръжка, панти, заключващ механизъм и мартина. При редовното използване на активните крила, има риск от поява на повреди на обкова, когато той е некачествен. В такива моменти се прави реглаж, който обикновено дава добри резултати, но понякога се налага смяна на целия обков, с по-надежден и функционален механизъм.

Ние предлагаме смяна на обкова, който има едноосово отваряне (отваряне на крилото настрани), с обков предлагащ двуосово отваряне (отваряне на крилото от горната му част и отваряне настрани). По този начин Ви осигуряваме повече функционалност и добри възможности за проветряване на помещенията Ви по удобни и практични начини.

Според вида на вашия обков може да се пригоди и допълнителен двоен механизъм. Нашата фирма работи с най-добрите марки обкови, така че няма да имате проблем с експлоатацията на по-късен етап. Естествено, даваме гаранция при смяна на обков, за да сте сигурни, че сте направили инвестиция, която осигурява безпрепятствено отваряне и затваряне на прозорците.

Без никакви съмнения обковът е един от най-важните елементи на дограмата. Ако не бъде поддържан през годините, то той може да Ви разочарова. В случай, че това стане решението се крие в ремонт на дограмата или подмяна на обкова. Ето защо работим изключително, за да подобрим функционалността на прозорците Ви предлагайки висококачествени механизми.

Цената за смяна на обкова зависи от това каква марка ще изберете, а също и какви ще бъдат функциите му. Вие решавате, дали искате подмяна с едноосов или двуосов обков, така че сумата се определя от конкретните Ви нужди и изисквания. Постарали сме се да дадем най-добрите предложния на достъпни цени, за които може да се информирате тук в сайта ни.

Ако е дошло време за смяна на обков, то пишете на нашата електронна поща или позвънете на телефоните ни. Ние ще реагираме бързо и адекватно, за да възстановим лесната работа с прозорците и механизмите. За нас клиентите са от най-голямо значение и няма да Ви изневерим.