Спиране на течове

Стоп на влага и мухъл

Достъпни ремонти

Квалифицирани майстори

Бързи ремонти

Любезно обслужване

За нас

Ние предлагаме професионални услуги за ремонт на дограма. Имаме дълъг опит в отстраняването на повреди при алуминиеви, ПВЦ или дървени прозорци. Нашата работа се базира на съвременни методи и похвати за ремонтиране на всякакви видове дограми. Фирмата работи с обучен екип, който е способен да се справи, с всяка една ситуация.

Разполагаме с нужните материали, инструменти и техника, за да ремонтираме дограмата във вашия дом или офис. Работим възможно най-бързо и качествено, с цел да удовлетворим всички клиентски изисквания. Разбира се, след като свършим работата даваме пълна гаранция, която Ви дава възможността да направите рекламация, и да се възползвате от сервизна помощ.

Какви ремонти на дограма извършваме?

Професионалният екип на нашата фирма извършва всички видове ремонт на дограма. Ние предлагаме смяна на обков, подмяна на уплътнения, поправка на механизми, смяна на стъклопакети и много други. С нашата намеса дограмата ви ще издържи още дълги години наред, без да даде дефекти. Главната ни цел е да подновим прозорците, и да допринесем за по-голямата им ефективност. Всичките ни услуги се извършват от компетентни изпълнители.

Клиентите могат да се възползват от предложението ни за предварителен оглед на повредата. По този начин ще Ви дадем точна информация за предстоящия ремонт и ще Ви запознаем с цената за дадената услуга. Разбира се, в нашия уебсайт ще откриете тарифите за различните ремонтни дейности, които предоставяме, така че да сте запознати с всяка една наша офертата.

Защо да доверите на нас?

За разлика от много други фирми за ремонт на дограма, ние имаме вътрешна политика, която гласи че клиентът винаги има право. Ето защо не бихме злоупотребили с вашето доверие и търпение. Ако не сте доволни от нашата работа по време на гаранционния срок, можете да ни повикате, за да внесем съответните корекции. За щастие до този момент нямаме клиентски оплаквания, а по-скоро добри отзиви за ремонтирането и обновяването на прозорците.

Извършваме ремонти на дървена, алуминиева и PVC дограма използвайки съвременни и здрави материали. Не правим компромис с качеството, защото то е най-важно за клиента. Не на последно място сме готови да Ви консултираме с всичко свързано с ремонт на дограма и други строителни дейности. Достатъчно е само да ни се обадите и да потърсите информация.

Но, нека спрем дотук, тъй като искаме да се уверите с очите си в нашите възможности и предложения. Очакваме да ни потърсите, за да се заловим за работа, която даде бързи резултати и ще донесе така желания комфорт в стопанисваните от Вас сгради и обекти.

Всички права са запазени © remont-dograma.info