Двуосово отваряне за ПВЦ Дограма в София

Едноосовото (стандартно) отваряне на прозорците се извършва хоризонтално. Потребителите обаче могат да изберат двуосово отваряне, при което прозорците се отварят, както хоризонтално, така и вертикално. Главната идея, е да получите разнообразни начини за проветряване на помещенията Ви, като прецените откъде искате да влезе въздухът в тях.

Като профилирана фирма за ремонт на ПВЦ дограма в София предлагаме подмяна на едноосов, с двуосов механизъм на дограмата. По този начин прозорците ще се отварят настрани и вертикално. Много клиенти вече се възползваха от този тип услуга, защото искаха да получат повече от един начин за експлоатация с прозорците.

В зависимост от вида на обкова, който използвате, можем да преработим стандартния начин за отваряне, като добавим двуосов механизъм. Ние работим с обкови на най-известните производители, така че няма да съжалявате за избора си. Разбира се, стремим с да предлагаме достъпни цени, за да удовлетворим всички ваши нужди, изисквания и идеи за повече уют.

Защо да изберем двуосов механизъм?

Има куп причини да изберете двуосов механизъм от нашата фирма, но ние ще Ви запознаем с основите, така че да придобиете най-обща представа за плюсовете на двуосовото отваряне. Ето защо много хора поръчаха този вид ремонт на дограма за домове и работни места:

  • Модерен и гъвкав дизайн;
  • Възможност за проветряване на помещенията от различни страни;
  • По-голяма функционалност на прозорците;
  • Естетически издържана визия;
  • Осигуряване на лесен достъп за почистване на дограмата;

Разбира се, двуосовото отваряне има и други преимущества, които ще откриете сами, когато поръчате този тип ремонтна дейност. Имайте предвид, че тази инвестиция не скъпа, а цената зависи най-вече от това какъв механизъм ще монтирате и какви са вашите конкретни цели.

Какво предлагаме на нашите клиентите?

Ние сме фирма с дългогодишен опит в ремонтите на дограми. Ето защо можем да извършим бърза и качествена подмяна на едноосовия механизъм с двуосово отваряне. Пристигаме на вашия адрес със собствен транспорт и извършваме професионална услуга на достъпна цена.

Не правим компромис с материалите, така че последните ще Ви предложат издръжливост и трайност, а това са все важни неща за Вас клиентите. За повече информация относно двуосовото отваряне и смяна на обков, се обърнете към нашия екип, който ще Ви отговори.