Свържете се с нас: 087 615 4488

В какво се състои ремонтът на алуминиева дограма?

сб, 05 май 2018 22:54, 48 преглеждания

Алуминиевата дограма се слави със своя дълъг живот и редките дефекти. Разбира се, потребителите могат да потърсят професионална помощ при проблем с отварянето и затварянето на прозорците или при желание да сменят обкова. В тази статия ще разгледаме най-често срещаните ремонтни дейности свързани с алуминиевите дограми към днешна дата.

51
Виж целия текст

Защо да потърсим професионален ремонт на дограма?

сб, 05 май 2018 22:48, 47 преглеждания

Старата дограма може да създаде сериозни проблеми на домакинствата, така че е желателно да бъде периодично ремонтирана от специалисти. Този вид ремонтни дейности ще Ви помогнат да спрете излаза на топлина, и да спестите електроенергия. Редом с това най-сетне ще можете да отваряте и затваряте прозорците си, без скърцане и други трудни моменти.

51
Виж целия текст

Ремонт на дограма – кога се налага да го направим?

сб, 05 май 2018 22:40, 57 преглеждания

За никого не е тайна, че старата дървена дограма, може да доведе до сериозни проблеми. Последните най-често са свързани с пропускане на студен вятър и вода, което нарушава енергийната ефективност на жилището и води до поява на мухъл и мръсотия. В такива случаи се налага да прибегнете до ремонт на дограма използвайки специализирана фирма.

51
Виж целия текст

Трябва ли да правим ремонт на ПВЦ дограма?

сб, 05 май 2018 22:30, 59 преглеждания

В повечето случаи фирмите производители на ПВЦ дограма ни убеждават, че тя е много издръжлива и при правилна поддръжка, едва ли ще се наложат ремонтни дейности. Истината обаче е, че ако пластмасовите прозорци са много стари, то те подлежат на обновяване и ремонти, за които ще пишем в тази статия. Нека видим кога се налага ремонтиране на дограмата и какви действия се предвиждат за нейното по-добро функциониране в бъдещето.

51
Виж целия текст
Изпрати съобщение x